Dressings laten vervaardigen regio Turnhout


Bent u woonachtig in Turnhout of omgeving en bent u op zoek naar een vakkundige schrijnwerker om dressings te laten vervaardigen? Dan bent u bij Omnia Design zeker aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van dressings en andere opbergmogelijkheden. Wij bewijzen u graag dat authentiek vakmanschap van een tijdloze kwaliteit is.

Een dressing op maat laten maken biedt heel veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is uiteraard dat u voor uzelf kastruimte creëert dat volledig is afgestemd op de beschikbare ruimte. Door te kiezen voor een maatwerk, kunt u van opbergmogelijkheden voorzien waarbij u optimaal gebruik maakt van de beschikbare plek hiervoor. U voorkomt hiermee het ontstaan van loze ruimtes of hoeken wat wel snel het geval kan zijn bij een standaard optie. Daarnaast biedt het op maat laten vervaardigen van dressings een mogelijkheid om ook moeilijk in te richten ruimtes (zoals een kamer met een schuin aflopend dak of met een afwijkende hoogte) op de meest efficiënte manier te benutten.

Een ander groot voordeel van het op maat laten vervaardigen van dressings is dat u de opbergruimte in iedere gewenste stijl kunt laten vormgeven. Daarnaast heeft u alle keuzemogelijkheden om de kast met betrekking tot de hoeveelheid en de locatie van lades, legplanken en opbergmogelijkheden vorm te laten geven. De dressing kan dus 100% aan uw wensen voldoen. Het doen van concessies (zoals vaak bij standaard fabricage het geval is) is in dit geval niet aan de orde.


Dressing op maat laten maken in Turnhout en omgeving


Als u een dressing op maat wilt laten maken in Turnhout, is het zeker een goede keuze om te informeren naar de mogelijkheden van Omnia Design. Wij (Nick en Tom) zijn schrijnwerkers die instaan voor ambachtelijk vakwerk van de hoogste kwaliteit. Dit heeft onder andere betrekking op ons vakmanschap maar ook op onze materiaalkeuze. Wij maken een bewuste materiaalkeuze om u onze hoge kwaliteitsstandaarden te garanderen. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw budget. Aan kwaliteit hangt een prijskaartje maar we laten u graag zien dat dit betaalbaar gehouden kan worden.

 

Omnia Design is een dynamisch bedrijf met een enorm creatieve aanpak. Geen uitdaging is voor ons te hoog. We denken graag mee hoe we uw wensen kunnen realiseren. Maak gerust gebruik van onze passie voor ons vak en onze gedrevenheid om tot het mooiste resultaat te komen. U bent van harte welkom om uw wensen op dit gebied te delen. Dat kan uiteraard als u al een schets op papier heeft of als u ons een foto kan tonen maar ook als u aan het startpunt van dit traject staat. We helpen u graag bij het vormgeven van uw wensen.

We hebben mogelijkheden om het gehele project in eigen beheer voor u te verzorgen. Vanaf de allereerste bouwtekening tot en met de laatste afwerking bij de plaatsing van uw dressing staan wij persoonlijk voor u klaar. Hierdoor kunnen we een vrij strakke planning handhaven en u precies aangeven wanneer we de dressing bij u kunnen plaatsen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.


Vervaardiging van maatwerk dressings door Omnia Design


Omnia Design is gevestigd in Beerse wij zien de wijde omgeving van deze plaats als werkgebied. U bent uiteraard ook van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten met betrekking tot het vervaardigen van een dressing als u woonachtig bent in Turnhout. Ook inwoners van Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen, Brasschaat, Brecht, Schoten, Schilde, Ranst, Zandhoven, Zoersel, Malle, Rijkevorsel, Hoogstraten, Merksplas, Ravels, Oud-Turnhout, Vosselaar, Beerse, Lille, Kasterlee en Vorselaar kunnen ons hiervoor benaderen.

De vervaardiging van maatwerk dressings door Omnia Design begint met het vormgeven van uw wensen en ideeën. Hiervoor maken we graag de tijd voor u vrij. We benaderen ieder project als individueel project want ieder combinatie van smaak, wens, beschikbare budget en situatie is vanzelfsprekend anders. Dit is zeker het geval bij het vervaardigen van dressing waarbij standaardwerk eigenlijk niet bestaat.

Heeft u interesse om vrijblijvend met ons af te stemmen wat Omnia Design voor u kan betekenen met betrekking tot het op maat laten maken van dressings? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij om uw plannen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij u een persoonlijke offerte aanbieden. Omnia Design neemt opdrachten aan van particulieren en bedrijven in Turnhout en wijde omgeving. U kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

 Omnia Design B.V.

Ketelaarstraat 3 UNIT 4

2340 Beerse

T. +32(0)468 461 480 (Nick De Bie)

T. +32(0)468 437 045 (Tom Gielen)