Meubels op maat laten maken in Turnhout


Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf om meubels op maat te laten maken in Turnhout of omgeving? Dan is het zeker een goede keuze om u eens te verdiepen in de veelzijdige mogelijkheden van Omnia Design. Wij beschikken als schrijnwerkers over het vakmanschap waar u naar op zoek bent om uw meubels op maat te laten maken.

 

Steeds meer mensen maken de keuze om hun meubels op maat te laten maken. Dit is eenvoudig te verklaren. Als u uw meubels op maat laat maken door een professioneel bedrijf als Omnia Design, weet u dat de meubels een perfecte vertaling zijn van uw wensen op dit gebied. Daarnaast kunnen de meubels tot op de millimeter nauwkeurig worden vervaardigd. Het grote voordeel hiervan is dat de meubels perfect passen in de beschikbare ruimte, ook als deze een afwijkende maatvoering of vormgeving heeft. Hiermee voorkomt u het ontstaan van loze hoeken in een ruimte. 

 

Een ander groot voordeel van maatwerk meubels is dat deze precies kunnen aansluiten op de sfeer en de stijl die een woonruimte uitstraalt. Ook met betrekking tot de kleurstelling van de meubels of de inrichting van de meubelstukken heeft u alle vrijheid om hier zelf een keuze in te maken.


Maatwerk meubels laten vervaardigen door Omnia Design


Omnia Design is een jong en dynamisch schrijnwerkbedrijf dat sterk in opkomst is in Turnhout en wijde omgeving. Steeds meer mensen ontdekken onze vakmanschap op dit gebied, onze passie voor het vak en onze gedrevenheid om tot de mooiste resultaten te komen. We doen er dan ook alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 

Als u interesse heeft om maatwerk meubels laten vervaardigen door Omnia Design maken we eerst een afspraak met u om uw wensen in kaart te brengen. Uiteraard kunnen we u hierin ook adviseren en met u meedenken hoe we deze wensen het beste kunnen realiseren. U kunt ons dan ook benaderen als u uw plannen al helemaal uitgewerkt heeft maar ook al u nog in het beginstadium van dit traject zit.

 

Een ander groot voordeel van ons bedrijf is dat we het gehele traject in eigen beheer uitvoeren en hierbij niet afhankelijk zijn van anderen. Hierdoor kunnen we niet alleen zeer gericht inschatten wanneer we de meubels aan u kunnen opleveren maar kunnen hierdoor ook onze hoge kwaliteitsstandaarden aan u garanderen. Omnia Design werkt alleen met materialen die aansluiten op onze kwaliteitsnormen maar nemen uiteraard uw budget in acht. Aan kwaliteit hangt een prijskaartje maar dit hoeft niet onbetaalbaar te zijn.


Maatwerk meubels laten maken in Turnhout of omgeving


Omnia Design is een aanbieder van een veelzijdigheid aan schrijnwerk diensten. U kunt door ons maatwerk meubels laten maken maar ons ook benaderen voor het laten vervaardigen en plaatsen van een keuken. We kunnen onze diensten ook in een combinatie aanbieden zodat u een mooi geheel kunt creëren binnen uw interieur.

Omnia Design is gevestigd in Beerse wij zien de wijde omgeving van deze plaats als werkgebied. U bent uiteraard ook van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten met betrekking tot het vervaardigen van maatwerk meubels als u woonachtig bent in Turnhout. Ook inwoners van Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen, Brasschaat, Brecht, Schoten, Schilde, Ranst, Zandhoven, Zoersel, Malle, Rijkevorsel, Hoogstraten, Merksplas, Ravels, Oud-Turnhout, Vosselaar, Beerse, Lille, Kasterlee en Vorselaar kunnen ons hiervoor benaderen.

Heeft u interesse om vrijblijvend met ons af te stemmen wat Omnia Design voor u kan betekenen met betrekking tot het op maat laten maken van meubels? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij om uw plannen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij u een persoonlijke offerte aanbieden. Omnia Design neemt opdrachten aan van particulieren en bedrijven in Turnhout en wijde omgeving. U kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.Omnia Design B.V.

Ketelaarstraat 3 UNIT 4

2340 Beerse

T. +32(0)468 461 480 (Nick De Bie)

T. +32(0)468 437 045 (Tom Gielen)