Maatkasten laten maken regio Turnhout


Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om een of meer maatkasten te laten maken in Turnhout of omgeving? Dan bent u van harte welkom om te informeren naar de veelzijdige mogelijkheden van Omnia Design. Wij zijn als schrijnwerkbedrijf gevestigd in Beerse maar Turnhout behoort uiteraard tot ons werkgebied. Maak gerust gebruik van onze lange ervaring en uitstekende vakkennis als u maatkasten wilt laten maken.

Veel mensen kiezen ervoor om een kast op maat te laten maken. De belangrijkste reden hiervoor is dat er geen enkele concessie gedaan hoeft te worden met betrekking tot de wensen. U bent hierbij bijvoorbeeld niet gebonden aan standaard afmetingen. Dit is zeer praktisch ter voorkoming van het ontstaan van verloren hoeken of ruimtes in uw woning. U kunt dus op de meest efficiënte manier omgaan met uw beschikbare ruimte. Maatkasten laten maken is ook een zeer praktische keuze als u een wat minder gangbare ruimte wilt inrichten. Bij een minder gangbare ruimte kunt u bijvoorbeeld denken aan een kamer met een aflopend dak.

Een ander groot voordeel van het laten vervaardigen van maatkasten is dat iedere wens gerealiseerd kan worden. Dit heeft niet alleen betrekking op de afmeting van de kast maar ook met de kleurstelling, uitstraling of andere specifieke wensen. Dit heeft niet alleen betrekking op de buitenzijde van de kast maar ook op de vormgeving van binnen. Geef gerust bij ons op van hoeveel ladekasten, hangstellingen of legplanken moet worden voorzien en wij zorgen dat het gerealiseerd wordt. Daarnaast vervullen wij ook al uw wensen met betrekking tot eventuele accessoires in de kast zoals verlichting. We bieden hiermee een service die niet (altijd) tot de mogelijkheden behoort als u zou kiezen voor een standaard kast.


Maatwerk kasten laten vervaardigen door Omnia Design


Als u ervoor kiest om een maatwerk kast laten vervaardigen door Omnia Design, kiest u voor ambachtelijk vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd op dit gebied en kunnen deze klus tot in de perfectie voor u uitvoeren. Om onze hoge kwaliteitsstandaarden te garanderen, werken we uitsluitend met materiaal van een kwaliteit dat hierbij aansluit. Uiteraard houden we hierbij rekening met het beschikbare budget. Aan kwaliteit hangt wellicht een hoger prijskaartje maar dit hoeft zeker niet onbetaalbaar te zijn.

Het maatwerk vervaardigen van een kast begint met het visualiseren van uw wensen. We maken graag uitgebreid de tijd voor u vrij om uw wensen uitgebreid met u te bespreken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vakkundig advies en kunnen we u wellicht inspireren in de mogelijkheden die u hebt. U kunt ons dan ook benaderen als u al een beeld heeft hoe de kast er uiteindelijk uit moet komen te zien maar ook als u hier nog relatief blanco in staat. Geen uitdaging is voor ons te groot. Maak gerust gebruik van onze passie en gedrevenheid om tot het best mogelijke resultaat te komen.

Als we alle plannen besproken hebben en u staat 100% achter het uiteindelijke ontwerp, gaan we de maatwerk kast voor u vervaardigen. Doordat we ook dit traject in eigen beheer hebben, kunnen we u vrij precies aangeven wanneer we de kast kunnen plaatsen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de kast ook tot in de perfectie wordt afgewerkt en gebruiksklaar aan u wordt opgeleverd.


Kasten op maat laten maken door Omnia Design regio Turnhout


Omnia Design is een jong- en dynamisch bedrijf met een enorm creatieve aanpak. Als u een kast op maat laat maken door Omnia Design, kunt u deze een mooi persoonlijk karakter geven en tot in de perfectie laten aansluiten op uw wensen en noden. Wij leveren als schrijnwerkers het ambachtelijk vakmanschap waar u op zoek naar bent. Het maken van maatkasten is een van de diensten die we aanbieden. U kunt Omnia Design ook benaderen voor onder andere het laten vervaardigen van complete keukens, dressings of andere maatwerk meubels.

Omnia Design is gevestigd in Beerse maar ons werkgebied is uiteraard veel groter. Als u bijvoorbeeld woonachtig bent in Turnhout en u wilt een kast op maat laten bouwen, bent u uiteraard van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten.

Ook inwoners van Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen, Brasschaat, Brecht, Schoten, Schilde, Ranst, Zandhoven, Zoersel, Malle, Rijkevorsel, Hoogstraten, Merksplas, Ravels, Oud-Turnhout, Vosselaar, Beerse, Lille, Kasterlee en Vorselaar kunnen ons benaderen om een kast te laten bouwen.

Heeft u interesse om vrijblijvend met ons af te stemmen wat Omnia Design voor u kan betekenen met betrekking tot het vervaardigen van maatkasten? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij om uw plannen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij u een persoonlijke offerte aanbieden. Omnia Design neemt opdrachten aan van particulieren en bedrijven in Turnhout en wijde omgeving. U kunt ons benaderen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.Omnia Design B.V.

Ketelaarstraat 3 UNIT 4

2340 Beerse

T. +32(0)468 461 480 (Nick De Bie)

T. +32(0)468 437 045 (Tom Gielen)